Guia

Guia de identidade moderna para PMEs:

Como superar os desafios que afetam as senhas e a identidade

De uitslag van onze enquête is binnen: 93% van de MKB-ers geeft aan dat een geconsolideerde oplossing voor identiteitsbeheer de algehele beveiliging van hun organisatie zou versterken.

LastPass heeft marktonderzoeksbureau Vanson Bourne ingeschakeld om de huidige staat van het identiteitsbeheer in het MKB (250 tot 3000 medewerkers) in kaart te brengen. We hebben 700 IT- en beveiligingsprofessionals van uiteenlopende functieniveaus ondervraagd uit organisaties in verschillende sectoren en landen.

In dit rapport combineren we de resultaten uit deze enquête van Vanson Bourne met de inzichten en ervaringen van onze eigen klanten. Download de gids voor modern identiteitsbeheer voor het MKB:


  • Leer meer over de verschillende technologieën voor identiteitsbeheer, inclusief wachtwoordbeheer, single sign-on en meervoudige verificatie.
  • Krijg inzicht in de unieke uitdagingen, risico's en prioriteiten voor het identiteitsbeheer in de moderne digitale werkomgeving.
  • Zorg voor duidelijkheid en ontdek met welke stappen u het ID-beheer van uw organisatie verder kunt versterken

Eu aceito a Política de privacidade da LogMeIn. Forneça recursos e e-mails promocionais, incluindo pesquisas de setor, recursos educacionais e soluções que sejam relevantes para este tópico. Estou ciente de que posso cancelar a assinatura a qualquer momento.

An error occurs

Um representante entrará em contato em breve com mais informações sobre reuniões melhores para todos.